2011. október 25., kedd

Hármasút nyaklánc

Extavagáns fantasy ékszerek sorozatból való ez a darab. Polymer clayből és üvegből készült, nagy méretű, alkalmi ruhadarabokhoz kitünően mutat, láncrésze gyöngyökkel díszített.A nyaklánc jelenleg a Hobby-házban található. (A bolt a II. kerületben a Máriaremetei út 205-207. szám alatt található - a Bölény utcához közel - megközelíthető Hűvösvölgyből az 57-es és 257-es buszokkal)

Minden Titkok Földje

A 9 tünde királyság ékszersorozat kilencedik darabja.Ő az, akit a sorozatból megtartottam magamnak, jelenleg nem eladó. De nem elképzelhetetlen, hogy egyszer az lesz. :)
Azért tettem fel, hogy a sorozat teljes legyen. Társait (akik még gazdára várnak) lejjebb találjátok :).

Zöld Kígyók Földje

A 9 tünde királyság ékszersorozat nyolcadik darabja.
****ELADVA!****

2011. október 20., csütörtök

Sárkánylovas Földje

A 9 tünde királyság ékszersorozat hetedik darabja.****ELADVA!****

Vörös Rózsák Földje

A 9 tünde királyság ékszersorozat hatodik darabja
Aranyhíd Földje

A 9 tünde királyság ötödik darabja
****ELADVA****

Tükörvilág Földje

A 9 tünde királyság sorozat negyedik darabja.

****ELADVA*****

Gyöngyszívűek Földje

A 9 tünde királyság ékszersorozat harmadik darabjaErdőszellem Földje

A 9 tünde királyság ékszersorozat második darabja.
Vörös szirmok földje

A 9 tünde királyság ékszersorozat első darabja. 2011. október 19., szerda

Keretbe zárva szabadon

A polymer clay, a geometrikus formák, a szecessziós színek és az üveg találkozásából született az alábbi nyaklánc.
Nautilus nyaklánc

Aranyhíd és örvény - Lágy selyemfényű színek és aranyfényű ragyogás egyszerre, különleges, hosszú állású nyaklánc. A viking hajócska nyaklánc szimbolikusabb testvére. Üveg, sodrony, üveggyöngyök és ezüstözött szerelékek felhasználásával készült.


Ha megtetszett: http://www.meska.hu/ProductView/index/250965 

2011. október 18., kedd

2011. október 17., hétfő

Ezüst vízi kígyók nyaklánc

Többszínű üveg + polymer clay + ezüstözött lánc + tekerős kapocs + fantasy szeretete + saját ötlet és forma + titok = ezüst vízi kígyók nyakláncA fotókért köszönet Schmidt Barbarának ( Rana Photography )

Zöld tavi lelkek nyaklánc
Polymer clay, üveg, és ezüst színű lánc, valamint egy tekerős kapocs felhasználásával készült. (A többi titok ;) )A fotókért köszönet Schmidt Barbarának ( Rana Photography )

2011. október 16., vasárnap

Tünde pár fülbevaló

A tolkieni mitológia, azon belül is a tündék népe (vagy angolul elf azaz elves) ihletett meg a következő fülbevaló elkészítésekor:Az anyaga polymer clay ( kézi festés ) porcelán hatásúra varázsolva. A fülbevalókapocs és a szerelékek ezüstözöttek :)A fotókért köszönet Schmidt Barbarának ( Rana Photography )

A megfontolt bohém nyaklánca

Íme, ő lenne az. Polymer clayből készült, üveg hatású festéssel, ezüst színű láncon található tekerős kapoccsal. A geometrikus minták miatt, modern és letisztult, a színek pedig vidám hatást keltenek.
A fotókért köszönet Schmidt Barbarának ( Rana Photography )

2011. október 15., szombat

Antik romantika

Az antik romantika kollekció egy polymer clay és üveg alapú, sárgaréz antik hatású kiegészítőkkel készült nyaklánc-család. A réz kiegészítőkkel sikerült "ómama" hatást elérni,  mindegyik darab egyedi és kézzel festett természetesen.
"Az én kis kertem" fantázianevű nyaklánc egyszerre kislányosan bájos a pasztellrózsaszín alapszínével és a margarétákkal, és klasszikus a medál vonalvezetése, illetve az antik fém alkatrészek miatt. A keret és a kisszemű lánc, valamint a hozzá való kapocs is sárgarézből készült, a medálbelsőt pedig polymer clayből formáztam, majd kézzel festettem, illetve tartósító réteggel láttam el. 

"Az én kis kertem" nyakláncHa megnyerte a tetszésedet: http://meska.hu/ProductView/index/228405
 A "Hordozható szobanövény" nyaklánc az, ami. :) Egy kedves növénykét festettem a kézzel formázott polymer clay alapba, majd fixáltam a festést. Ő is sárgaréz kerettel és alkatrészekkel van ellátva.

"Hordozható szobanövény" nyaklánc


ELADVA !

A "virágot lépő lány" nyaklánca. :) A sárgaréz keretbe porcelánfehér polymer clayt formáztam, majd virágos női arccal díszítettem (fixáltam is természetesen). Igazán nőies viselet.

A virágot lépő lány nyaklánca


Ha megtetszett: http://meska.hu/ProductView/index/228335


A "Szeretem a fákat" nyaklánc igazi természetbarátoknak készült, a hófehér épített polymer clay sárgaréz foglalatban nyugszik, majd porcelán hatású festés került rá. (Vízállóra fixálva)

"Szeretem a fákat" nyaklánc


Ha tetszik: http://meska.hu/ProductView/index/230674


A "Hínárlány" nyaklánc réz keret és kézzel festett (én festettem :) )  üveglencse összeolvadásából született meg. A lápi tündért idéző nyaklánc ideális lehet szintén tündérlelkű fiatal lányok számára.

Hínárlány nyaklánc


Ha szeretnéd: http://meska.hu/ProductView/index/230833

"Virágom, virágom", nőies, pasztell színvilágú nyaklánc, festett üveglencséből és sárgarézből.

"Virágom virágom" nyaklánc


Ha megtetszett: http://meska.hu/ProductView/index/230836

"Ó, ha rózsabimbó lehetnék" - süsü dalával fémjeleztem ezt a sötétvörös hátteres rózsabimbót ábrázoló üveglencsés ékszert. Barna szemű hölgyeken különösen jól mutat. :)

"Ó, ha rózsabimbó lehetnék" nyaklánc


Amennyiben megtetszett: http://meska.hu/ProductView/index/230853
Az "Üvegbe zárt bonsai" nyaklánc egy csepp keleti hangulat, egy csepp üvegkavics és egy sárgaréz keret felhasználásával készült. A zöld félgömbben egy fa minta pompázik, melyet belefestettem. 

Üvegbe zárt bonsai - nyaklánc


Ha elnyerte tetszésed: http://meska.hu/ProductView/index/230755


Itt pedig az összes medál egy helyen: :)
A fotókért, pedig köszönet ZsaMonak!